Art Gallery

Think Jazzy

Art Gallery

Huidige Expo

Thomas De Marsay 


"Look Back With Love"


"Deze tentoonstelling is een blik op bepaalde dingen waar ik van hou: klassieke films, mode, muziek en het leven tussen de jaren 30 en 80 van de vorige eeuw. Zo zie je o.a. acteurs en actrices van klassiek Hollywood zoals Humphrey Bogart, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor of James Dean, zangers als Frank Sinatra, David Bowie of Mick Jagger, modellen met ontwerpen van Balenciaga of Christian Dior, boksers zoals Rocky Marciano en gala-avonden en feesten van een lang verloren elegantie. Alle werken zijn beïnvloed door de oude en moderne meesters waar ik van hou, Rubens, Velázquez, Frans Hals, Fortuny, Boldini of Lucian Freud."


"Thomas de Marsay, geboren in Jaén -Andalusië - Spanje, woont en werkt momenteel in Sitges, een kustplaats in de buurt van Barcelona. Artistiek opgeleid in Barcelona, Madrid en Parijs, voornamelijk in teken- en schilderacademies, en door het kopiëren van oude meesters in het Prado en het Louvre. Uit liefde voor de schilderkunst en met het doel de technieken van de oude meesters na te bootsen, bereidt hij zelf zijn canvas voor alsook het hout waarop hij schildert, soms zelfs ook zijn kleuren. Zijn werk is getoond in galeries en op kunstbeurzen in Barcelona, Madrid, Parijs, Londen, Milaan, New York en Los Angeles en nu "in Think Jazzy Gallery "!

Think Jazzy Art Gallery bestaat uit 3  verdiepingen.

Op het gelijkvloers komt u  terecht in een gezellige bar waar u tevens de solo-exposities kan bewonderen.


Deze lopen verder op de eerste verdieping terwijl de tweede verdieping volledig gewijd is aan onze huiskunstenaar

Hans Withoos.

Dit is tevens zijn enige en bijgevolg exclusieve verkoopruimte voor België. 


De gallery heeft jaarlijks 5 solo exposities voor u in petto die telkens 10 weken duren. 

Reality is nothing but your imagination:


Hans Withoos is gefascineerd door schoonheid in al haar aspecten: de schoonheid van het drama, van het lichaam en het licht, en de schoonheid van het lijden. De fotografie van Hans Withoos speelt zich af in een wereld van overvloed en gekunsteldheid, die hinten naar decadentie. Het is een wereld die tegelijkertijd vreemd en vertrouwd is. De figuren in zijn beelden worden archetypes, die de toeschouwer een gevoel van vervreemding geven. Zijn werk is gelaagd, met zorgvuldig in scène gezette beelden en een idiosyncratische esthetiek. Sommige beelden roepen emoties op, zoals lijden, sensualiteit en beklemming; andere zijn dan weer ontdaan van elke emotie.

Afgelopen expo's

Affiche jpeg
Affiche JPEG
Affiche Thomas PDF Uit in vlaanderen
Affiche Saska Boelsums JEPG

Hans Withoos

Collectie Withoos Meets Withoos